آموزش حذف خودكار تاريخچه جست وجوها و مكان ها در حساب كاربري گوگل

سرانجام گوگل تصميم گرفته است حريم شخصي كاربران خود را جدي بگيرد. اين شركت اوايل امسال راهي ساده و شفاف تر براي دسترسي به تاريخچه ي مكان هاي جغرافيايي كاربران و فعاليت آن ها در وب و اپليكيشن ها فراهم و امكان حذف كل يا بخشي از آن را نيز مهيا كرده بود. بااين حال، اين كار زماني سودمند است كه كاربران انجام آن را به خاطر داشته باشند. بنابراين، گوگل اكنون تصميم گرفته است اين كار را نيز آسان تر كند.گوگل در حال ايجاد قابليتي در حساب هاي كاربري است كه به شما اجازه مي دهد براي اطلاعات خود تاريخ انقضا تعريف كنيد. اين قابليت هنوز كامل نيست؛ ولي امكان مي دهد براي اطلاعات خود زمان انقضاي 3 تا 18 ماهه تنظيم كنيد. بنابراين، حتي اگر زماني فراموش كنيد اطلاعات شخصي خود را حذف كنيد، اين كار به صورت خودكار انجام مي شود و ديگر سوابق جست وجوها و فعاليت ها و مكان هايي كه در حضور داشته ايد، رهگيري شدني نيست. اين قابليت به صورت تدريجي در حال انتشار براي دستگاه هاي مختلف است؛ پس اگر نتوانستيد آن را در گوشي خود پيدا كنيد، ازطريق وب اين كار را انجام دهيد. درادامه، نحوه ي انجام اين كار را به شما آموزش مي دهيم.سوابق فعاليت ها و وبگردي هاحذف سوابق گوگلابتدا وارد حساب كاربري گوگل خود شويد و روي Data & Personalization كليك كنيد. در صفحه ي جديد، گزينه ي Activity Controls و درادامه، Manage Activity را انتخاب كنيد. اكنون بايد بتوانيد دكمه اي به نام Choose to Delete Automatically را ببينيد. روي آن كليك كنيد تا منويي با سه گزينه باز شود: 1. گزينه ي Keep until I delete manually است كه به طور پيش فرض انتخاب شده و به معني پاك كردن دستي اطلاعات است؛ 2. گزينه ي Keep for 18 months است كه اطلاعات را هر 18 ماه يك بار به طور خودكار حذف مي كند؛ 3. گزينه ي Keep for 3 months است كه اطلاعات را 3 ماه يك بار حذف مي كند. گزينه ي مدنظر خود را انتخاب و روي Confirm كليك كنيد تا اطلاعات خصوصي شما در زمان هاي تعيين شده حذف شوند.تاريخچه ي مكان هاحذف سوابق گوگلابتدا اپليكيشن Maps را روي گوشي خود اجرا و سپس، منو اپليكيشن را از نوار كناري با كليك روي آيكوني به شكل سه خط باز كنيد. درادامه، گزينه ي Settings & Privacy را انتخاب كنيد. گفتني است در بعضي از نسخه ها، ممكن است لازم باشد پس از انجام اين كار، گزينه ي ديگري به نام Personal content را انتخاب كنيد. در مرحله ي بعد، صفحه را به پايين بكشيد و گزينه ي Automatically delete Location History را پيدا و انتخاب كنيد. از بين سه گزينه ي موجود، يعني حذف دستي اطلاعات و حذف 18 ماهه و حذف 3 ماهه، گزينه ي مدنظر خود را انتخاب كنيد و بعد روي Next و Done كليك كنيد.اگر فكر مي كنيد چرا بعضي از افراد نمي خواهند از حذف خودكار اطلاعات استفاده كنند، گوگل توضيحاتي در اين باره ارائه كرده است:حفظ تاريخچه ي اطلاعات مي تواند تجربه ي شما از استفاده از حساب كاربري گوگلتان را در هر مكاني بهبود دهد. چيزهايي كه جست و جو و تماشا مي كنيد يا مي خوانيد، دست به دست هم مي دهند تا به شما كمك كنند كارها را سريع تر انجام دهيد و محتواي جديد بيابيد و كارها را از جايي كه رها كرده ايد، از سر بگيريد.